HTML

Archívum

Friss topikok

Dolgozunk

2007.11.07. 08:41 | doci606 | Szólj hozzá!

Én szeretem őt, nem tehetek róla" - egy idős asszony így várta a falujárását kezdő Gyurcsány Ferencet, akinek Tápiógyörgyén egy iskolai fúvószenekarral, pálinkával és savanyúsággal is kedveskedtek. Cserébe megosztott velük olyan bölcsességeket, hogy "az élet nem fehér és fekete".

 

Az idősebb nézők nem lepődnek meg a néni állításán. Ők tudják, hogy Ő volt az, aki 1964-ben Kádár János elvátrsat köszöntötte Tápiógyörén, akkor még úttörőként, piros kendővel a nyakában.

S mily megható, hogy kormányunk feje bizony nem szégyenli elődjeinek fortéjai átvenni, s Orbán Viktor dakota közmondásai után, most egy ország várja tágra nyílt szemekkel és fülekkel Gyurcsány Ferenc legújabb, híres festőktől kölcsönzött bölcseleteit.

 

Igen kérem, ilyen a nemzet kúltúrális felemelkedéséért aktívan tenni akaró politikus!

 

KÖSZÖNJÜK!

VV Anikó újabb műtétje

2007.11.07. 08:34 | doci606 | Szólj hozzá!

Anikó tegnapi műtétjének eredményeként kétszer nagyobb melle lett, mint korábban.

 

Hát, én nem is értem a Médiát, ez miért ily hír. Mélységes empátiával gondolok szegény Anikóra, akinek ez a műtét amolyan pótcselekvés. Tessék megérteni, hogy nem az Ő hibája, hogy az orvostudomány még nem jutott el az agyplasztikázás művészetéhez. Persze, ha lenne már, akkor azt nagyítja meg Anikó kétszeresére (no ez persze így most azért nem teljesen OK, mert ugye amit nullával szorzunk, ...), s nem kebleit.

· 1 trackback

Egy kis archív

2007.11.06. 14:18 | doci606 | Szólj hozzá!

1) Szombaton munkanap van.

A szombaton végzett munka produktivitása forditottan arányos a pihenésre
fordított tempus limitálásával, mely a munkáltató számára a várt profit
redukálódásához, míg a munkavállalónál a munkaszerzödés anulálódásához
vezethet, de facto mindenkinek jobb, ha a munkás szombaton pihen.

 

2) A yeti eredetét kutatják

A yeti magyar!
Eredeti nevén Böhönye Tibor. Még Árpád apánk idején jelentkezett felegével a Koppány és Koppány utazási iroda Himalája expedíciójára. Sajnálatos módon kinttartózkodása alatt az
iroda tönkrement, így nem tudtak a hazahozataláról gondoskodni és kint maradt. Azt mindannyian tudjuk, hogy a magyar egy alkalmazkodó nép, a jég hátán is megél. Így tett hősünk is, aki az idők során hosszú szőrt növesztett. Mivel a felesége nem hagyta soha szóhoz jutni, így lassan
beszélni is elfelejtett és a nevéből is csak annyit tudott kimondani: YE TI.  Így lett végül a neve yeti. A leszármazottai annyira megszokták a helyet, hogy azóta nem is akarnak visszajönni.
A mai helyzetben nem is csoda.

 

3) Átállás téli időszámításra

A dolog a görög mitológiai időkbe vezet minket vissza.
Volt Zeusznak egy kevésbé ismert fia Tikkosz. Ö volt az órák istene. Szóval szeptembr végén összegyültek az Istenek az Olymposzon, hogy megünnepeljék Zeusznak a születésnapját.
Tikkosz azonban elkésett, s mivel az órák istene volt, ezért pont egy órával késett. Egyesek tudni vélik, hogy menet közben az órája lerobbant és sokat kellett várnia amig a sárga angyalok megérkeztek. Szóval szegény Tikkosz el akarta kerülni a számüzetést az Olymposzról, mely
a késésért járt, s mikor megérkezett így szólt:
Hát ti nem tudjátok, hogy most kell átállni a téli idöszámításra? Tavasszal
aztán kénytelen volt a dolgot megfordítani és visszaadni az elkésett órát, nehogy Zeusz gyanút fogjon.
Hát így történt.

süti beállítások módosítása